Facebook Instagram

Beoordelingen van Restaurant Far East Nieuwegein

Recente recensies van Restaurant Far East Nieuwegein

4 sterren na 186 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, maar de warme gerechten waren helaas vrij ver afgekoeld.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten was ok. Maar ik denk dat de dame bij de afhaalbalie haar dag niet had. Niet vriendelijk.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering aan huis en uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook als vegetariër kun je hier prima terecht

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten, bezorging correct en prettig

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker( zoals altijd ) en super snelle bezorging.🍴😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg bij aankomst koud en pindasaus deksel was er af alles onder. Bel je op ja sorry soms gebeurd dat .et eten koud konde ze zich niet voorstellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat t toch een beetje ver afgekoeld was verder voldeed het aan goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was blij verrast met de kwaliteit van de Vissekom tegenwoordig!! Hen Hou👍👍

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wel heel lang. Ruim een uur en twintig minuten. Dit mag dan wel gecommuniceerd worden. Zeker als je vraagt om bezorging zo snel mogelijk. Toen ik na een uur belde werd gezegd het kan nu ieder moment bezorgd worden. Toen duurde het nog 20 minuten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar uur vooruitbesteld helaas toch kwartier later dan gevraagde tijd. Wel vriendelijk. Eten viel tegen, niet alles was helemaal warm en frituurvet leek oud.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en eten smaakte ook prima alleen bij tjap tjoy met kip miste ik su was te droog.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Besteld om om 15:00 uur op te halen, pas 15:15 uur klaar...waarom bestel je fan op tijd ?

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel een combinatie gerecht, na 45 min wordt er maar de helft gebracht, gebeld en ja hoor we komen de andere helft zo brengen. Waardeloos, zit je met je bezoek thuis in 2 gedeeltes te eten. Zo jammer!!!!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers en zeker voor herhaling vatbaar. Top aanrader.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis op de kaart om extra's bij de sushi te bestellen, bijv. Edamane

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld, was altijd prima. Dit keer helaas niet. Een uur wachten. Na twee keer bellen werd het eindelijk geleverd, het koud en smakeloos. Jammer, was anders gewend

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer een bestelling geplaatst bij Far East. DUS het was weer heel lekker. Blijft een aabrader

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen de bestelling klopt de niet hadden 2 nasi en 1 bami Maar kregen 2 bami en 1 nasi , jammer

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sashimi als de sushi waren erg lekker en vers! Alleen de pittige tonijn was wat minder lekker; met sambal ipv cayenne peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten prijs is prima en is echt altijd goed

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen.Gewoon lekker eten!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het eten goed en warm maar ik had Chinese bami yeung chow besteld met happy en nasi Wel heel raar om 3 bakken nasi te krijgen.We haddenbezoek maar anders had ik het zo laten ophalen want dit hadden we het niet besteld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen de loempia was heel erg slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was naar een verkeerde Merwedestraat gegaan, in Nieuwegein i.p.v. IJsselstein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ook nu weer een prima maaltijd.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: helemaal prima!

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling werd een blikje cola beloofd wat er niet bij zat, zal anders volgende keer weer via thuisbezorgd bestellen. En de mihoen was heel erg zout wat normaal nooit is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd chinees gehaald bij Far East, nu voor het eerst besteld via de app. Binnen 3 minuten na bestelling gebeld ivm vraag over de bestelling die wij bij de opmerkingen hadden gezet. Half uur later bezorgd en was weer overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en zeer snel bezorgd

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten goed! en bezorging goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en warm, alleen de loempia was heel slap en viel bij uitpakken uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit in orde

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de tweede keer heb ik iets besteld maar gewoon iets anders gekregen, ik heb daarover gebeld en volgens de dame aan de telefoon zou het eten , wat ik oorsponkelijk besteld had , alsnog geleverd worden , dat was dus een smoesje want er is niets nageleverd , hulde Far east , valt me vies tegen, service van niks .

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kiploempia's; erg lekkere mihoen en de maaltijden werden lekker vlot bezorgd.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tomatensoep was echt niet te eten 😔 Hebben we ook meteen door het toilet gespoeld🤔 Leek wel opgewarmde saus van de Foe yong hai met stukjes kip Rest van het eten was goed

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, warm en uitstekend eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte Sushi, premium kwaliteit. Netjes bezorgd allemaal.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was tien minuten eerder dan de afgesproken tijd, erg netjes! Het eten smaakte prima en was niet teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was erg droog en dat is niet de eerste keer dus ik ben bang dat ik een andere chinees ga proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chau siu was oud en onder gedompeld in een laag ketjap.normaal is t mooi roze van kleur en erg mals.kon het niet eens kauwen en t was dus zwart van de ketjap.dus weggegooid, erg jammer.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten uitstekend en goed warm en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk En echt top dat je een gratis drankje krijgt echt top ! Ga zeker vaker bestellen En me complimenten naar de bezorger

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kiploempia's gekregen, die heerlijk vers waren; ook de foh nam smaakte, zoals altijd, uitstekend.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel goed , maar het was alleen jammer dat ik niet heb gekregen wat ik besteld heb , ik had besteld babi pangang met ketjapsaus maar ik heb gekregen babi pangang mager vlees , zonder de ketjap saus. we hebben het maar opgegeten maar ik vind dat toch wel jammer.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van onze bestelling. Het eten was goed warm en het smaakte heerlijk.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor het eerst niet lekker was lauw bami smaakte niet?

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd binnen een acceptabele tijd en vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is snel bezorgd en het bestellen ging echt heel makkelijk Prima geregeld Restaurant Far East. Ik ga zeker nog eens bestellen door de snelle levering

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd lekker warm bij mij thuisbezorgd. M'n gasten en ik hebben er heerlijk van gegeten! Thanks!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prijsverhouding TOP! Bezorging zeer vriendelijk!

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We. Hadden een bestelling van bijna 130 euro voor 18.30 uur gedaan. Het hele gezelschap was nog niet compleet en de rest zat nog aan de borrel toen om 17.30 uur de bestelling bezorgd werd. Toen we aan eten toe waren was alles koud en de chinese loempiaatjes konden we gelijk weggooien, niet meer te eten. Nooit meer!!!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam lekker vlot.Loempia was iets aan de vette kant maar wel erg lekker.ook de babi pangang en tjap tjoi was lekker

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waterige saus, garnalen te lang gegaard. Jammer is anders altijd perfect.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vond plaats op de door ons gewenste tijd. Top service!

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden vandaag alles heel erg zout. Mijn gerecht hoort zout te zijn maar de sate en de kip kerry was ook heel zout heel erg jammer debk dat uk maar op zoek ga naar een andere chinees. Dit is niet de eerste keer dat er iets mis is. Heel jammer was erg goed altijd.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en geleverd op de afgesproken tijd,voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten bezorging vriendelijk en exact op de gevraagde tijd.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde even maar het was goede kwaliteit

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken zo snel mogelijk maar 1.15 uur later bezorgd en tevens de bestelde soep niet geleverd. Na telefonisch kontact alsnog bezorgd wel een kwartier later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als voorgaande keren, was het ook nu weer een prima maaltijd. Tot een volgende keer.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was minder lekker dan normaal gesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en volledige bezorging zelfs met een gratis frisdrank. De bami was een beetje zoetig en anders dan verwacht maar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en slecht

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, vlotte bezorging

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Far East terwijl er bij ons dichterbij een andere chinees is. Vonden het altijd heel goed. Gisteren voor het eerst thuis laten bezorgen. Het eten was nog slechts een beetje lauw en de kwaliteit ronduit slecht. Het ei van de foe Yong Hai was aangebrand, het vlees in de mihoen Singapore was niet smakelijk. Helaas we hadden ons er echt op verheugd. Voorlopig maar geen Chinees of dichterbij halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals het hoort!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima inorder

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is daar altijd weer fantastisch!!!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bezorging... top! We gaan zeker vaker bij Far East bestellen!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm en prima op de afgesproken tijd om 1800 uur.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd! Tot een volgende keer!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet op de afgesproken tijd klaar. Moest nog zeker 10 minuten wachten. De smaak van de gerechten was goed. Het eten was niet warm / heet. Vooral de chinese bami was echt koud. We eten vaker bij dit restaurant en halen er eten. Dit was een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als vanouds.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,15 uur gewacht op het eten. Ik belde naar het nummer email bevestiging en bleek ik de bestellijn te moeten bellen. De eend en garnalen waren super lekker. De gebakken bananen waren bitter,(nog niet rijp) echt niet lekker voor dat geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Alleen jammer dat de site wat minder goed werkt: we hadden een aantal dingen besteld die niet goed zijn doorgekomen.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed topppp

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de bezorging was teleurstellend vijf voor zes besteld en na wat telefoontjes kregen we het eten al om kwart over zeven en nog verkeerd ook weer maar bellen en na een half uur kregen we eindelijk wat we besteld hadden maar uit eindelijk was het wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurder ruim een uur, na gebeld te hebben was het onderweg. Bezorging was niet compleet, weer gebeld, nabezorging was al onderweg werd gezegd maar is nooit aangekomen. Slecht, terwijl het eten wel lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer van goede kwaliteit en de bezorging was ook zeer snel en gied.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze gerechten, foh nam; koe lo kai en 2x kiploempia speciaal smaakten uitstekend. Bovendien werd alles heel snel, nadat de bestelling was geplaatst, bezorgd ????

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als voorgaande keren, was het eten ook nu weer prima en het werd ook nu weer keurig op tijd hier bezorgd! Tot een volgende keer.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,goede porties, snel bezorgd

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en binnen 20 min.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als van ouds. Prima

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet zeggen tot mijn spijt dat de loempia echt niet lekker was. Er zat een hele muffe smaak aan en dat ben ik niet van jullie gewend. Erg jammer

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen, zijn het zelf gaan halen na ander half uur.kregen de bezorgkosten niet terug.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hiervan gebruik gemaakt en het werkt prima Het eten was als vanouds erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste kroepoek

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, eten goed warm en smakelijk

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

App werkt erg goed.exact half zes was het eten er.alleen een blikje cola ipv cola light.verder was het eten er heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 minuten te laat bezorgd en eten was koud Hopelijk volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de foe nam is helaas nog te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, goede kwaliteit, goed warm, snel bezorgd, voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten; goed op tijd bezorgd

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van het eten was prima, alleen jammer niet aan het tijdstip van bezorging gehouden

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven het eten rond een bepaalde tijd te willen hebben, hier werd prima aan voldaan, enige jammere was dat het eten al dusdanig afgekoeld was toen we het kregen, bami ipv nasi geleverd, dus daar mag iets meer aandacht aan besteedt worden, eten is altijd erg lekker alleen jammer dat het nu koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb i.p.v. champignonnensoep haaievinnensoep gekregen, welke goedkoper is. Heb het wel opgegeten, maar minder lekker voor mij.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima . He eten was op tijd en heel erg lekker.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was alles te zout en dat deed afbreuk aan de verder goede smaak van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good Would order again

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar we moesten er wel ruim een uur op wachten... Dus dan smaakt alles lekkerder. Het eten was wel aan de koude kant en moest in de magnetron opgewarmd worden. Dus voortaan gaan we het zelf maar weer halen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Late bezorging en ook nog wat vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top verzorgd en bezorgd!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vlotte bezorging

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op tijd bezorgd en was van zeer goede kwaliteit. Dus een aanrader

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maaltijden; correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Jammer dat de bijgeleverde soja de smaak negatief beïnvloede. Prijs-kwaliteit verhouding is ruim voldoende.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima ? Eigenlijk wilde ik 5 sterretjes aantikken maar dat lukte niet

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende gerechten; vlotte bestelling

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit het eten smaakte zoals altijd weer super lekker. Wij wonen in Ijsselstein en t wordt bezorgd en het is gewoon nog heet. Als wij chinees bestellen doen we het hier. Prima prijs en heerlijk eten. Aanrader

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit WAS de beste Chinees in Nieuwegein die altijd erg bijzonder was qua kruiden. Helaas waarschijnlijk door een nieuwe hier verandering in gekomen. Kwaliteit van vlees is meestal goed maar de Peking eend zwom in het vet. De honing ketjap saus was zo ongelofelijk zout dat het de hele maaltijd verpestte. Ook de reist was erg droog. En voor de prijs onacceptabel. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe Chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende gerechten, vlotte bezorging. heel fijn dat Far East bezorg optie heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Vriendelijke bezorger. Eten heerlijk!!!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes op tijd afgeleverd!????

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, grote porties en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. Zoals gewoonlijk.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, heerlijk vers en zuiver van smaak! Een echte aanrader

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegaan.eten goed heet.snelle bezorging.1/2 uurtje.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak Chinees hier. Eten smaakt goed maar bezorging laat laatste tijd te wensen over. Vorige keer is dat gecompenseerd. Nu was het eten er na bijna 1,5uur. Toen ik na een uur belde zou het nog 5 min duren. Bleken het er nog 20/25 te worden. Was de cola niet bijgelever. Bel ik. Zou spoedig nageleverd worden. Nu 2 uur later nog steeds niet ontvangen. Erg jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima maar 45 minuten te vroeg ! Mijn gasten waren er nog niet.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij fareast maar altijd via thuisbezorgd en nog een andere. Nu rechtstreeks. Prima toch ?

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via Internet besteld en netjes en goed verzorgd op afgesproken tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Bedankt!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goede kwaliteit voor hehaling vatbaar

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Het wordt altijd optijd en heet bezorgd.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en goed verzorgd echt een aanrader.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en compleet. Alles nog lekker warm.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zeer snelle sevice

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb niet gekregen wat ik had besteld. i.p.v. extra chinese nasi kreeg ik chinese bami. Ook moest ik bezorgkosten betalen. Klopt niet wat ik had besteld.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten en lekker warm en op tijd

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed nog geen slechte ervaring gehad en ook meestal vlot bezorgt vaak binnen 30 min wij bestellen vaak de combinatie maaltijd met de daging Ritja en babi pangang

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. Alleen de bezorging liet te wensen over. Zou rond 18:00 bezorgd worden, half 7 gebeld, was een storing. Zou met een kwartier komen... Uur te laat. Had gehoopt op een kleine compensatie maar was waarschijnlijk te veel gevraagd.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, keurig op tijd bezorgd. Tip: beloon een online bestelling met een bijgerecht ipv een blikje drinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal dineren wij bij Far East, maar dit maal voor de bezorgservice gekozen. Hetzelfde fantastische voedsel maar dan thuis. :)

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, snelle bezorging

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk menu.de soep en de tjapyoy waren zeer goed.bezorger uiterst correct tot de volgende keer en bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en alles goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet, binnen 15 werd het als nog bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van diverse gerechten. Verzorging wat later ivm avondvierdaagse.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond het eten niet erg warm de loempia s waren zelfs al een beetje taai! bezorging zou om 17.15 zijn maar kwam om1740

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en erg lekker

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag via internet besteld echter nergens op de site aangegeven dat de bestelling tussen 45 min en 1 uur na bestelling pas bezorgd wordt. Je kunt op de website gewoon een bezorg tijd korter dan 1 uur opgeven. Verder zou het handig zijn om in de bevestiginsmail ook het telnr van de bezorgdienst te vermelden en niet alleen het nummer van de besteldienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken,erg lekker. Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.